Woontrends 2015 de nieuwe collectie van Riverdale

Foto: Riverdale

Met de woonaccessoires van de nieuwe voorjaars- en zomercollectie van Riverdale breng je je huis in zomerse sferen. De stylish Bohemian Blend collectie heeft lichte kleuren als Soft Sandy Beach, Ocean Sky Blue, Coconut White, en materialen als linnen en katoen waarmee het interieur de sfeer ademt van een strandhuis.

Woontrend 2015: de stijl van een strandhuis

Omring je met de mooie momenten van de zomer: blote voeten in het zand, de warmte van de zon, het geluid van zeemeeuwen in de verte en heerlijke muziek. In de nieuwe Riverdale Bohemian Blend collectie zien we veel Jersey, luchtig linnen en katoenen kussens en plaids en ook een grote hoeveelheid windlichten en verfijnde sfeerlichtjes met linnen omhulsel. Aardewerken vazen en kruikjes in vergrijsde kleuren vormen een mooie tegenhanger. Stoere materialen als geschuurd staal, rotan, aardewerk en glas zorgen voor de kenmerkende touch van Riverdale. Kortom: geef je interieur deze zomer de sfeer van een strandhuis!

Riverdale nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2015 Bohemian Blend
Riverdale Bohemian Blend

Sprokkeltafeltjes mogen in geen enkel interieur ontbreken. Plaats verschillende maten bij elkaar als salontafel, decoreer ze naar hartenlust met sfeerlichten en inspirerende snuisterijen. Maak het compleet met nonchalante kussens, kaarsen en dromerige windlichten.

Riverdale woon-accessoires: lantaarns Bohemian Blend
Riverdale Bohemian Blend

Elegant en chic zijn deze XXL lantaarns gemaakt van stoere materialen als staal en hout. Sieraden voor elke vensterbank!

Riverdale woon-accessoires: poef Bohemian Blend
Riverdale Bohemian Blend

Ocean Sky Blue en Soft Sandy Beach… Door gebruik te maken van lichte kleuren in combinatie met katoen is zo’n stoere poef een mooie basic voor jouw beachhuis in spĂ©. Bekijk hier meer zomerse accessoires van de nieuwe Riverdale collectie

Riverdale heeft ook sfeervolle keukens met als basis houten producten met een witte, naturel of zwarte finish. De keukens hebben een romantische stijl met een stoer tintje; kenmerkend voor de Riverdale collectie. Lees hier meer over de Riverdale keukens

bron: uw-woonmagazine.nl & riverdale.nl

 

Cookieinstellingen