Ikea slaapkamer nieuws

Foto: IKEA

Is het tijd om je interieur een opfrisser te geven? Dit jaar ligt de focus op de slaapkamer: van sfeervol textiel in natuurlijke kleuren tot functionele slaapkamermeubels en originele verlichting.

Nieuwe producten voor de slaapkamer

IKEA heeft voor de slaapkamer veel nieuwe producten waar we best “zen” van worden. Ze lijken allemaal geïnspireerd door de luxe hotels in Aziatische landen en brengen je in ontspannen Oosterse sferen. Ideaal natuurlijk voor een perfecte nachtrust! We kozen vijf nieuwe producten voor je uit om de slaapkamer een sfeervolle opfrisser te geven.

1. In een slaapkamer wil je natuurlijk vooral heerlijk slapen. Een nieuw bed met een goed matras doet heel veel voor je nachtrust en is een goede investering voor heel veel jaren plezier. Het ontwerp van het ASKVOLL bed is geïnspireerd op de scherpe grafische vormen van de traditionele vouwkunst origami. Het resultaat is een klassiek en gestroomlijnd bed dat opvalt door haar eenvoud.

Slaapkamer met Oosterse invloeden - IKEA bed ASKVOLL
IKEA Askvoll

2. De slaapkamer moet niet alleen sfeervol zijn, maar ook functioneel. Zorg voor een kastje met veel opbergmogelijkheden naast het bed om al je rommel in weg te stoppen. Het kastje uit de OPPLAND serie van IKEA is stoer en je kan er gemakkelijk alles in kwijt.

IKEA slaapkamerkastje OPPLAND serie
IKEA Oppland

3. De slaapkamer is de plek om te relaxen en jezelf op te laden voor een nieuwe dag. Met nieuw beddengoed verander je instant de sfeer. Met de uitstraling van het nieuwe VÅRÄRT beddengoed van IKEA waan je je bij het wakker worden in een luxe hotel.

Slaapkamer met Oosterse sfeer - bed IKEA OPPLAND
IKEA OPPLAND

4. Geef een compleet andere uitstraling aan je slaapkamer met een sfeervolle nieuwe lampenkap. Als je het licht aandoet, verschijnen er prachtige patronen op de muur.

Slaapkamer met IKEA hanglamp NYMO
IKEA Nymö

5. Met verrassende details geef je de slaapkamer net iets extra’s. Hang een persoonlijk voorwerp aan de muur van bijvoorbeeld een verre reis met een mooie herinnering. Of hang een lamp op met een bijzondere kap. Deze lampenkap is gemaakt van zeven lagen papier en verspreidt een prachtig diffuus licht.

IKEA KRUSNING lampenkap
IKEA Krusning

Bron: uw-woonmagazine.nl

 

Cookieinstellingen