De nieuwe generatie keukenapparatuur van Miele

Foto: Miele

De nieuwe generatie keukenapparatuur biedt voor elke keukenstijl een oplossing. Van ovens tot stoomovens en van koffieautomaten, magnetrons tot afzuigkappen: de apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit perfect op elkaar afgestemd.

Keukenapparatuur voor een droomkeuken

Wil je je droomkeuken vormgeven? De twee designlijnen Contourline en Pureline van de G 6000 serie van Miele hebben doordachte kleuren en materialen en laten zich perfect in elke keuken integreren. Opvallend is het innovatieve design, de zeer eenvoudige bediening en een reeks van bijzondere technische eigenschappen, waardoor de keukenapparatuur nu nog gemakkelijker, sneller en efficiënter is.

PureLine: modern met veel glas

Miele Pureline keukenapparatuur
Miele PureLine

De keukenapparaten van de PureLine zijn ingetogen met veel glas, waardoor ze goed passen bij het design van een moderne keuken waar de nadruk ligt op eenvoud. Horizontale, roestvrijstalen onderdelen voorzien van CleanSteel en een opvallende handgreep kenmerken de apparaten.

ContourLine: vertrouwd toegankelijk

Miele Contourline keukenapparatuur
Miele ContourLine

De designlijn ContourLine in de uitvoering roestvrij staal met CleanSteel betekent optimaal genieten tijdens het koken in zowel een moderne als ook een traditionele inrichtingsstijl. De strakke vormgeving van handgreep en omlijsting ziet er modern uit, maar ook vertrouwd en toegankelijk.

Combinatiemogelijkheden

Miele keukenapparatuur G 6000
Miele G 6000

Door de homogene vormgeving van de keukenapparaten ontstaat binnen een designlijn altijd een eenheid wanneer meerdere apparaten met elkaar gecombineerd worden. Daarom kunnen de meest uiteenlopende apparaten naar eigen wens gecombineerd worden: horizontaal naast elkaar op ooghoogte, verticaal om de hoogte van de keuken optimaal te benutten, in een kubusopstelling of in de vorm van de letter ‘T’.

bron: uw-keuken.nl

Cookieinstellingen