Eettafels van oud hout met een eigentijds design

Foto: RestyleXL

Eettafels gemaakt van doorleefd hout geven je interieur sfeer en karakter. Oersterk en met een robuuste uitstraling, een echte blikvanger in de keuken of woonkamer.

Houten eettafels op maat gemaakt

Aan elke buts en aan elke kerf kun je de geschiedenis aflezen: oud hout komt in je huis opnieuw tot leven. Het karakter van oude houtsoorten valt niet na te bootsen, daarom maakt RestyleXL tafels, keukens en andere op maat gemaakte meubels van uitzonderlijk hout met een eigentijds design. Wat is er mooier dan dat er gezegd kan worden dat de eettafel gemaakt is van eiken wagonplanken uit oude treinwagons? De prachtige diepe groeven in het houtĀ geven de tafel een stoere look of het kookeiland een rauwe, eigentijdse uitstraling.

Voorbeelden van tafels van sloophout

DekKasteeltafels, kloostertafels, balktafels en boomstamtafels worden ambachtelijk gemaakt van oud eikenhout, wagondelen, Barnwood of sloophout. Door combinaties van verschillende houtsoorten en materialen kunnen alle woonstijlen worden gerealiseerd. De bijzondere houten tafels kunnen op maat naar persoonlijke smaak en wens worden gemaakt, met een brede keuze in het soort oud hout, kleuren en afwerkingen. Bekijk hier keukens van sloophout

Kasteeltafel van oud eikenhout via RestyleXL
RestyleXL Kasteeltafel van oude eikenhouten balken
Kloostertafel van oud hout RestyleXL
RestyleXL Kloostertafel
Balktafel van sloophout via RestyleXL
Balktafel van sloophout – RestyleXL
Boomstamtafel met V-poot via RestyleXL
Boomstamtafel met V-poot – RestyleXL

bron: uw-woonmagazine

Cookieinstellingen