Winterse accessoires voor een warm interieur

Foto: Ikea

Maak het interieur deze winter warm en gezellig met zachte plaids, kussens en kaarsen van IKEA. Meer heb je deze wintermaanden niet nodig!

Met de warme accessoires van IKEA kom jij de donkere wintermaanden wel door. Buiten is het guur en koud, maar jij blijft lekker binnen. Nodig vrienden uit om jullie favoriete film te kijken, steek de kaarsjes aan en kruip samen weg op de bank met een heerlijke plaid.

Stoel met schapenvacht Ludde van Ikea
IKEA Ludde

Een schapenvacht mag deze winter niet in je interieur ontbreken. De schapenvachten van Ikea geven je huis niet alleen karakter, maar voelen ook heerlijk warm en zacht in een stoel en onder je voeten.

Slaapkamer met schapenvacht Rens van Ikea
IKEA Rens

Je kan een schapenvacht gebruiken voor in een grote stoel of in de eetkamerstoelen leggen. Je gebruikt de vachten dan eigenlijk in plaats van kussens. Een schapenvacht kan ook mooi als decoratie op je bank of bij bed liggen.

Stoel met warme plaid Ormhassel van Ikea
IKEA Ormhassel

Is het buiten koud en guur? Blijf lekker binnen, nodig vrienden uit om jullie favoriete film of tv-programma te kijken en kruip samen weg op de bank met het heerlijke plaid

.

Kandelaar Smaklos van  Ikea
IKEA kandelaar Smaklos

Een romantisch winters samenzijn is niet compleet zonder kaarslicht. Met een grote kandelaar creëer je in een handomdraai sfeer in huis.

Beddengoed Solrok van Ikea
IKEA Solrok beddengoed

Tijdens koude winternachten houdt het SOLRÖK beddengoed je gegarandeerd warm.

Winterse kussens Solrok van Ikea
IKEA Solrok

Nieuwe kussens zijn een snelle en betaalbare manier om sfeer en comfort toe te voegen aan je interieur. De SOLRÖK kussens uit de CHALET II collectie zorgen voor een warm en knus gevoel in huis.

Ikea lantaarn Borrby
IKEA Borrby

Combineer verschillende maten lantaarns voor sfeer en een speels effect.

Bron: UW-woonmagazine.nl

Cookieinstellingen