Technologische hoogstandjes bij Geberit AquaClean Mera

Foto: Geberit

De nieuwe AquaClean Mera douchewc van Geberit zit barstensvol revolutionaire comforttechnologie. De hoogstandjes vormen een meesterwerk van functie en design.

De nieuwste douchewc met ‘Welkomprogramma’

De nieuwe AquaClean Mera wordt de Rolls-Royce onder de toiletten genoemd en tilt het niveau van comfort en gemak van een douchewc naar een zeer hoog niveau. De verfijnde technologie en het stijlvolle ontwerp vullen elkaar zo goed aan, dat reinigen met water volledig vanzelfsprekend wordt. De innovatieve WhirlSpray douche technologie biedt een pulserende douchestraal, aangevuld met dynamische beluchting, die voor een bijzonder grondige en zachte reiniging van de billen zorgt. Een hybride-warmwatersysteem zorgt voor een directe en continue toevoer van warm water. De aparte ladydouche wordt gekenmerkt door een heerlijk zachte douchestraal. De douchekop is geïntegreerd in de douchearm en blijft daardoor beschermd en schoon, ook als deze niet wordt gebruikt. Een andere innovatie is de TurboFlush spoeltechnologie, die efficiënt en stil het toilet spoelt. Dit is mogelijk vanwege de kenmerkende vorm van de door Geberit ontwikkelde randloze toiletpot.

Intelligente functies voor extra comfort

Verdere functies volmaken de algemene indruk van luxe en comfort, waaronder het zogeheten ‘Welkomprogramma’; als je naar het toilet gaat, licht er subtiel een lichtje op aan de onderkant van het toilet (handig voor ’s nachts), de toiletdeksel opent en sluit automatisch en de verwarming van de toiletzitting wordt direct ingeschakeld. Er is ook een geurfilter geïntegreerd, die geactiveerd wordt wanneer iemand op de ergonomische zitting plaatsneemt. Hierdoor heb je geen last van vieze geurtjes in de ruimte. Deze verschillende functies kunnen allen als persoonlijke voorkeuren eenvoudig ingesteld worden op de gebruiksvriendelijke afstandsbediening, behorende bij deze luxe douchewc. Klik op de foto voor meer informatie over Geberit AquaClean Mera.

Geberit_AquaClean_Mera_toilet_douchewc

AquaClean Mera past goed in elke badkameromgeving én springt tegelijkertijd in het oog. Het ontwerp komt van Christoph Behling en wordt gekenmerkt door hoogwaardige materialen, soepele lijnen en naadloze aansluitingen. Het chromen oppervlak van de douchewc wekt de indruk dat het systeem zweeft. Deze illusie wordt extra benadrukt door de speelse weerspiegelingen.

Geberit_AquaClean_Mera_met_orientatie_licht

 

Bijzonder aan deze super-de-luxe douchewc is het zogenaamde ‘welkomprogramma’: zodra je in de buurt komt van het toilet, word je verrast door het opkomende oriëntatielicht, gaat de deksel automatisch open en wordt bovendien de verwarming van de toiletzitting direct ingeschakeld. Uiteraard bevat de AquaClean Mera ook een warmeluchtföhn en geurzuivering

Geberit_AquaClean_Mera_douchewc_Comfort_WhirlSpray

De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een zachte, vitaliserende douche-ervaring met een laag waterverbruik. De door Geberit ontwikkelde asymmetrische vorm van de binnenkant van de toiletpot zorgt voor een bijzonder grondige en geruisloze spoeling van de wc.

Kijk hier voor meer informatie en innovatie producten van Geberit

 

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen