Ultiem zuinige koel/vriescombinatie!

Foto: Liebherr

Wie op zoek is naar een nieuwe koel- en diepvrieskast let vooral ook op een zo laag mogelijk energieverbruik. Daarom breidde Liebherr zijn toch al zeer uitvoerige reeks in de energie-efficiëntieklasse A+++ nog verder uit. Vanaf september komt er een nieuw model uit.

Liebherr

Nauwkeurig en onafhankelijk met DuoCooling

De nieuwe geïntegreerde NoFrost koel/vriescombinatie ICNP 3356 met een nishoogte van 178 centimeter en energie-efficiëntieklasse A+++ noteert een energieverbruik van 155 kW per jaar. Dankzij DuoCooling, met twee volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesgedeelte nauwkeurig en onafhankelijk worden ingesteld, tijdens langere afwezigheid kan het koeldeel volledig worden uitgeschakeld.

Liebherr-2

De draagplateaus van veiligheidsglas zijn om de 4 centimeter verstelbaar en afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De GlassLine deurvakken met gehard glazen bodem en edelstalen afwerking zijn karakteristiek voor deze Premium inbouwcombinatie. Bovendien is de deur voorzien van twee eenvoudig uitneembare VarioBoxen waarin levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld.

Bron: UW-Keuken.nl

Cookieinstellingen