Red Dot Design Awards voor Miele

Foto: Miele

De gerenommeerde Red Dot Design Award voor voortreffelijk design zijn uitgedeeld aan vijf huishoudelijke apparaten van Miele. De zesde award werd ontvangen voor de serie reinigings- en desinfectieautomaten van Miele Professional. De Red Dot Design Award is een prijs voor design van hoge kwaliteit en wordt sinds 1955 uitgereikt voor producten met een voortreffelijke vormgeving.

Koffieautomaat

Optimaal genieten en uitstekende hygiëne – daarvoor kreeg de koffieautomaat CM 6310 een award. Met de One Touch for Two-functie kunnen twee koffiespecialiteiten tegelijk gezet worden. Bovendien kan het filtersysteem van het vrijstaande apparaat eenvoudig uit het apparaat genomen worden om het te reinigen. Ook zijn veel onderdelen afwasautomaatbestendig en na een koffiebereiding met melk worden automatisch alle onderdelen, waar melk doorheen stroomt, gereinigd.

Koel- en diepvrieskasten

Bij de koel- en diepvrieskasten uit de serie K 30.000 was het vernieuwende FlexiLight-concept van doorslaggevende betekenis. Met dit prinicipe wordt de binnenruimte volledig verlicht. Hiervoor zijn in de glasplaten leds geïntegreerd, die op elk niveau via bijbehorende contacten geactiveerd worden. De koelkast wordt zo gelijkmatig en helder verlicht. Veel modellen zijn voorzien van touch-bediening waarmee de temperatuur gemakkelijk ingesteld kan worden.

Inbouwstoomoven

Px187MjE3NDcxNS0xLTYzMzc4NjY0Mw==

 

Ook de inbouwstoomoven met magnetron DGM 6800 en de inductiekookplaat KM 6366-1 zijn onderscheiden. In de compromisloze stoomoven met magnetron wordt het comfort van een magnetron en de kwaliteit van een stoomoven in één apparaat gecombineerd. Een bijzonder kenmerk van de inductiekookplaat zijn de zes variabele kookzones (PowerFlex). Het kenmerkende design en de eenvoudige bediening waren voor de jury de belangrijkste criteria.

Robotstofzuiger Scout

Intelligente navigatie, goede resultaten en een prachtige uitvoering – daarmee kon de robotstofzuiger Scout RX 1 scoren. Het Triple Cleaning System met twee zijborstels, een borstelas en een efficiënte motor zijn de basis voor goede resultaten. Door het platte design van de Scout, kan hij zich ook moeiteloos onder meubels manoeuvreren.

Reinigings- en desinfectieautomaten

Px187MjE3NDcxNS0yLTkxMDMwMTA3Mw==

De professionele reinigings- en desinfectieautomaten uit de PG 85-serie hebben het automatische deuropeningssysteem AutoOpen-droging en een zoutreservoir in de deur – zo kan gemakkelijk zout bijgevuld worden. Het bedieningspaneel heeft een display met een doorlopend roestvrijstalen oppervlak dat centraal op het bedieningspaneel is geplaatst. Belangrijk voor de prijsuitreiking waren ook de rekken en inzetten, die voor de meest uiteenlopende voorwerpen aangepast kunnen worden.

Miele

 

Cookieinstellingen