93% voelt zich niet schoon na toiletbezoek

Foto: Geberit

Het schoonmaken van de billen met wc papier is een dagelijks ritueel voor de Nederlanders. Geberit gaf opdracht uit te zoeken hoe schoon we ons voelen na toiletgebruik. Onderzoeksbureau Blauw Research uit Rotterdam kwam met de volgende opmerkelijke conclusie: maar liefst 93% van de Nederlanders voelt zich niet altijd schoon na het gebruik van het toilet en wc papier.

De douchewc is een prima alternatief

Als onze handen vies zijn, wassen wij deze met water. Als ons lichaam vies is, gaan wij onder de douche en zelfs onze vieze auto gaat door de wasstraat. Onze billen maken we niet schoon met water, maar met papier. Meer dan de helft van de respondenten uit het onderzoek laat weten het schoonmaken van de billen met water hygiënischer te vinden. De AquaClean douchewc is een toilet met geïntegreerde billenspa en reinigt het onderlichaam na gedane zaken direct en heel eenvoudig met lichaamswarm water. Maar liefst 91% van de vrouwen is (zeer) enthousiast over de douchewc, zo laat Blauw Research weten.

De douchewc
De AquaClean douchewc is een toilet, die de billen met lichaamswarm water schoonmaakt. Door na de grote of kleine boodschap op de knop van het zijpaneel van de wc of de bijbehorende afstandsbediening te drukken, start de waterreiniging. De warmwater douche van de AquaClean is helemaal naar wens in te stellen. Zo kan de temperatuur aangepast worden, de straalsterkte bepaald worden en is er een ladydouche aanwezig voor de vrouw. Bovendien is het ook mogelijk de billen naderhand te drogen met de ingebouwde föhn. De AquaClean douchewc van Geberit kent verschillende modellen. Van opzetbril met geïntegreerde douchefunctie tot compleet toiletsysteem. Een dagelijks schoon en fris gevoel is hierdoor voor iedereen binnen handbereik.

Meer weten over het reinigen van de billen met water op het toilet?

geberit-aquaclean-sela-douchewc-513344

Klik hier

Cookieinstellingen