Vrouwen ergeren zich aan stank op toilet

Foto: Geberit DuoFresh

Maar liefst 80% van de Nederlanders ergert zich aan stinkende luchtjes op het toilet. Vrouwen maken zich vooral zorgen in hoeverre de volgende bezoeker last heeft van de zojuist geproduceerde geuren op het toilet, met name als deze persoon al staat te wachten op zijn beurt. Mannen vinden het vooral vervelend om in de stank van een ander te zitten. Dit zijn een paar uitkomsten uit het marktonderzoek onder ruim 500 Nederlanders van onderzoeksbureau Blauw Research uit Rotterdam, uitgevoerd in opdracht van Geberit DuoFresh.

Top drie toilet ergernissen

Stank op het toilet staat in de top drie van toilet ergernissen, na het gebrek aan toiletpapier en een vies toilet. Opvallend; stank is de nummer 1 ergernis op het toilet voor vrouwen. Twee op de drie vrouwen vinden het vervelend als anderen haar geur ruiken en ook weten dat zij daar verantwoordelijk voor is. Vrouwen maken zich om die reden dan ook drukker dan mannen over de vraag of er iemand na hen gebruik gaat maken van het toilet en wie dat is. 30% van de vrouwen vreest zelfs voor imagoverlies en is bang dat mensen anders naar haar kijken na het ruiken van haar luchtjes. Mannen ervaren duidelijk minder stress op dit vlak. Zij maken zich minder druk om hun eigen stank en wat dit doet met iemand anders. Slechts 10% van de mannen schaamt zich in openbare gelegenheden voor het creëren van vieze luchten. Opvallend is dat mannen het met name vervelend vinden dat zijzelf in de stank van hun voorganger moeten zitten.

Geberit DuoFresh

Gelukkig is er een mooi systeem ontwikkeld om stinkende luchtjes op het toilet voorgoed vaarwel te zeggen; het Geberit DuoFresh systeem is een integraal onderdeel van het achterliggende inbouwreservoir en zuigt de stank al direct in de pot naar het reservoir. Hier worden ze gezuiverd en als neutrale lucht weer in de ruimte afgegeven. Zo worden vieze luchten aangepakt bij de bron en krijgen zij niet de gelegenheid zich te verspreiden in de ruimte. Schaamte, imagoverlies en stress zijn anno 2015 daarom echt niet meer nodig op het toilet! Lees hier meer over Geberit DuoFresh

Bron: uw-badkamer.nl

Cookieinstellingen