Keukentrends 2015 in glossy magazine

Foto: Samsung

De keukenwereld is volop in beweging. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. In het glossy keukenmagazine UW Keuken vind je de laatste keukentrends en het nieuwste van het nieuwste; bijvoorbeeld op het gebied van inbouwapparatuur, waar verschillende merken het gebruiksgemak hebben vergroot. Ook internet heeft inmiddels zijn plek definitief veroverd in de keuken, met apparatuur die van afstand kan worden bediend en met elkaar in verbinding staat.

UW Keuken Magazine 2015

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of inbouwapparatuur? De nieuwste editie van het glossy keukenmagazine is een inspiratieboek vol benijdenswaardig mooie keukens en gevuld met de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Deze strak vormgegeven apparaten combineren prachtig met de moderne en handgemaakte houten keukens, die tegenwoordig vaak worden gemaakt van sloophout bijvoorbeeld van uitgerangeerde treinwagons. Want duurzaam en milieubewust zien we veel terug in de huidige keukentrends: van energiebesparende keukenapparatuur tot hergebruikte materialen. In het magazine ook bijzonder veel innovatieve keukenoplossingen, soms zijn de ontwikkelingen zo vers, dat het desbetreffende product pas volgende maand op de markt verschijnt.

Jamie magazine cadeau

Als je nu het keukenmagazine bestelt, krijg je het Jamie magazine cadeau. Het keukenmagazine UW Keuken en de van televisie bekende chef Jamie Oliver hebben veel gemeen: ze houden van lekker koken, goede en geavanceerde kook-apparatuur en een functionele keuken met veel werkruimte. Dus ben je op zoek naar een nieuwe keuken en houd je van heerlijk koken? Klik dan hier

Bestel UW Keuken magazine en ontvang gratis het nieuwe Jamie magazien boordevol heerlijke recepten
UW Keuken magazine

 

Cookieinstellingen