Verander het interieur met behang van Graham Brown

Foto: Graham & Brown

Ben je op zoek naar een stoere eyecatcher voor je interieur? Het nieuwe behang en de originele deurstickers van Graham & Brown geven het interieur in een handomdraai een stoere en industriële look. De nieuwe collectie van de Engelse behangfabrikant is speciaal voor VT Wonen ontworpen en past mooi bij de interieurtrends van vandaag.

Een metamorfose met behang en deurstickers

Van strakke wand naar oude muur. Behang Factory met witte afgebladderde bakstenen zorgt voor een ultiem loft-gevoel. Of behang een gedeelte van de wand behangen met het Border-behang, waarmee je het interieur op een relatief eenvoudige wijze een totale metamorfose geeft. De vier zelfklevende deurstickers Locker, Ranch, Barn, Shed maken het mogelijk om een saaie deur in een spannende eyecather te veranderen. Een industriële locker-look, een lichte oude schuurdeur, een donkere staldeur of een witte houten deur. Deze stickers brengen een saaie deur tot leven. Leef je uit met mooie combinaties en geef je interieur een stoere metamorfose. Bekijk hier meer afbeeldingen.

Van strakke wand naar oude muur. Het vliesbehang Factory met witte afgebladderde bakstenen zorgt voor een ultiem loft-gevoel.
Factory by Graham & Brown
Zelfklevende deursticker Locker van Graham&Brown - VTWonen collectie
Deursticker Locker by Graham & Brown
Behang Fiber heeft een linnen print en verandert een saaie muur in een warme, aaibare wand. Mret deursticker locker van Graham&Brown - VT Wonen collectie
Behang Fiber en deursticker Locker by Graham & Brown
Een gedeelte van de wand behangen met het Border-behang geeft het interieur op een relatief eenvoudige wijze een totale metamorfose. Zonder behangtafel plak je het behang zo op de muur en lijkt het net of er een border aanwezig is. Een mooie combinatie met zowel een gekleurde als effen wand.
Border-behang by Graham & Brown

Bron: uw-woonmagazine.nl

Cookieinstellingen