Woontrends op Beurs Eigen Huis

Foto: De Keukenspecialist

Op 20,21 en 22 maart vindt de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Hier is alles te vinden over bouwen en verbouwen en wordt veel aandacht besteed aan het interieur.

Realiseer je droomhuis

Op de beurs vind je alle hulp om je droomhuis te realiseren. Je vindt er een grote variëteit aan specialisten en je kan er heel veel inspiratie opdoen over het bouwen, verbouwen en inrichten van je huis. Er zijn verschillende trends te spotten en in diverse paviljoens vertellen professionals alles over bepaalde thema’s. Wil je advies of ideeën opdoen voor de styling van jouw interieur? Dan is een bezoek aan het ‘Droomhuis Interieurpaviljoen’ een must. Liever informatie of inspiratie voor de badkamer, keuken of tuin? Dan zijn er zeker paviljoens die je niet mag missen. Beurs Eigen Huis is dé place to be voor iedereen die met zijn woning aan de slag gaat!

Informatie over Beurs Eigen Huis

De Beurs Eigen Huis is de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland voor de consument met bouw en- en verbouwplannen. De beurs vindt plaats op 20, 21 & 22 maart 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie over kosten, kaarten, tijden en paviljoens.

Beurs eigen huis 2015

Bron: uw-woonmagazine

Cookieinstellingen