Buitenverf in vele kleuren van Little Greene

Foto: Little Greene

Het voorjaar is perfect om de buitenmuren, het houtwerk, tuinmeubelen of de schuur een nieuwe lik verf te geven. Ook het vogelhuisje kan na deze winter wel een vrolijk nieuw kleurtje hebben. Met de nieuwe buitenverf van Little Greene is dat zo gepiept!

Weerbestendige buitenverf in frisse trendkleuren

Little Greene Exterior Paints heeft een mooi assortiment buitenverf met hoogglansverf voor buiten houtwerk en matte afwerkingen voor bakstenen en pleisterwerk. Daar zijn nu twee nieuwe afwerkingen aan toegevoegd met een lage glansgraad, die specifiek zijn ontworpen voor houtwerk, timmerwerk en metaalwerk buitenshuis. De duurzame en milieuvriendelijke verf is weerbestendig en voorkomt schimmelvorming en algengroei. Deze verven zijn samengesteld met behulp van dezelfde technische vakkennis, die gebruikt wordt om verf te ontwikkelen voor bruggen, kastelen en zelfs vuurtorens! Verkrijgbaar in vele mooie trendkleuren om tuinmeubelen, metaalwerk, bakstenen en houtwerk weer een frisse look te geven. Aan de slag dus!

Tuinhuisje - nieuwe buitenverf kleuren van Little Greene
Little Greene Exterior Paints

Contrasterende kleuren geven een extra vrolijke en frisse touch aan de tuin

Tuinhuis en tuinmeubelen geverfd - buitenverf Little Greene
Little Greene Exterior Paints

Geef het ijzerwerk van vintage tuinmeubelen een nieuwe zomerse kleur. Dan zijn ze als nieuw!

Vogelhuisjes aan grijze schutting - buitenverf Little Greene
Little Greene Exterior Paints

Trend in de tuin: gebruik verschillende vrolijke kleuren voor het houtwerk voor een speels en vrolijk effect. Bekijk hier meer voorbeelden.

Bron: uw-tuin.nl en littlegreene

Cookieinstellingen